Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sjbrgorg/trygghet.org/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Engagera dig

Engagera dig i Trygghetsfrämjandet

Ta ställning för trygghet!

Personligt och frivilligt engagemang är själva livsnerven i Trygghetsfrämjandet, och i att skapa ett tryggare Sverige. Desto fler vanliga människor som står upp för tryggheten desto snabbare når vi vårt mål – att skapa ett Sverige där alla kan leva och växa upp i trygghet. Lokalt engagemang i din hembygd är kärnan i Trygghetsfrämjandet. Du kan göra skillnad i din lokala grannsamverkansgrupp, medborgargarde eller som nattvandrare. Vare sig du är intresserad av att bli medlem, frivillig eller gå en kurs (kommer i framtiden) kan du vara med och göra skillnad.

Bli medlem

Trygghetsfrämjandet

Som medlem i Trygghetsfrämjandet tar du ställning, och ansvar, för vilket samhälle du vill ha – ett tryggare samhälle. Som medlem bidrar du till att Trygghetsfrämjandet finns och kan växa. Tillsammans gör vi skillnad – på riktigt.

Bli frivillig

Lokal samverkan

Lokal samverkan är grunden som ett tryggt samhälle byggs på. Inte redo att bli fullvärdig medlem än? Du kan fortfarande göra skillnad i din lokala trygghetsgrupp. Allt börjar med att registrera dig som frivillig och ta reda på om din hembygd redan har en lokal avdelning.

Som frivillig får du omedelbar tillgång till vår samverkansplattform, där du kan:

Samverka

Håll kontakten med din lokala trygghetsgrupp och samverka med andra frivilliga i ditt landskap. Vi ger er tips och råd på hur ni skapar trygghet i er hembygd.

Diskutera

Prata trygghet, säkerhet och krisberedskap med andra frivilliga över hela Sverige på en oberoende plattform som värnar din integritet.

Assistera

Svara på rop efter hjälp, vare sig det handlar om saknade personer, skallgång, dikeskörning, eller något annat.

Utbildning

Trygghetsakademin

Lär dig hur man värnar tryggheten

Vi kommer framöver att erbjuda kurser och utbildningsmaterial inom säkerhet, krisberedskap och trygghetsfrämjande arbete riktat både till dig som bara är nyfiken och till dig som har ledarambitioner.

Tills dess kan ni följa vår blogg där vi löpande kommer att publicera råd och rekommendationer. Självklart kommer medlemmar få delta i utbildningarna gratis eller till kraftigt reducerat pris.

Share This